2012. március 23., péntek

23.hét

Tegnap délelőtt Gordon evett és aludt délután 2-ig, ekkor éppen megérkezett Erika (anyuka barátnője) és Ő tette tisztába, etette meg és szórakoztak egy nagyot.
4-kor jött mami, Vele is elszórakoztak.
Mivel  az utolsó bejegyzésben említett 2 kaki óta nem volt kaki, úgy gondoltuk megpróbálkozunk egy kis gyümölcspürével. Szilva és Őszibarack pürét szereztem be, de hogy a kakit serkentsük a szilvát kóstoltattuk meg először.
Hát nem nagyon értette mit akarunk ezzel, de azért talán egy falatkát lenyelt. Nos kaki azóta se volt...


Ma délelőtt elmentünk Dédi Bébi taxival nefrológiára, mert még a kórházban ijesztgettek azzal, hogy sok a vörösvértest a vizeletében és a pelusban időnként találkozok narancssárga folttal. Így nem hagyott nyugodni a dolog, kértem beutalót és 
elmentünk.
Nefrológus dokinéni azt mondta a legutóbbi vizeletében már csak 2 szem vvt volt, így ez negatívnak számít. Ezt még a Bethesdában vizsgálták és ott is ijesztgettek, h az átlagosnál több van. nos ez még nem az átlagosnál több. De azért kaptunk pisi befogó zacsit és ha reggel sikerül produkálni, dédi le is adja a laborba. Jövőhét pénteken meg mehetek megbeszélni, hogy mi a helyzet, de remélhetőleg ez is negatív lesz. A narancssárga folt a pelusban pedig attól van, hogy kevés a folyadék amit bevisz, így kikristályosodik  a vizelet.


A jövőhetünket tekintve a keddet kivéve minden napra van programunk... Bár pénteken Gordont nem kell vinnem.


Tegnapi Erika nénizés:





Nincsenek megjegyzések: