2012. február 6., hétfő

Margit kórház 115.nap

Na ez is megtörtént...


Eltöltöttük az utolsó napunkat tegnap a Péterfyben:





Majd ma az utolsó perceinket:
















És mentővel útnak indultunk:






Miután megérkeztünk a doktornő felvilágosított, hogy Gordon kb. 2 hetet fog itt tölteni
Csinált is koponya UH-ot, EEG-t  és holnap megvonja az egyik gyógyszerét. Majd vérvételek során ellenőrzi, hogy mikor szívódik fel ez a bizonyos gyógyszer a szervezetéből(valójában e miatt kell a több idő) és ha ez megtörtént csinál újabb EEG-t és ha szükséges (de nem lesz ) akkor egy másik orvosságot állít be és aztán ezt ellenőrzi, na ekkor talán lehet 3 hét is. De most a kb. 2 hét a felállás vagyis kb. 17.-e.
Pörögtek az események, teljes körű felvilágosítást kaptunk, szóval most nincs bennem semmiféle ellenérzés. Remélem nem is lesz.
Légzésfigyelőre nem volt szükség, mert ismét monitorra került, de ez valami hiper szuper monitor, így ha nem érzékel jól, nem visít, hogy szar a gyerek, hanem azt írja ki, hogy hibás érzékelés.
Gordon kap még egy másik fajta puff-olós gyógyszert, ami nem hörgőtágító, mint a ventolin, hanem a tüdő érését segítő szer.
11-18 óráig leszek Nála és apa vagy más valaki 15-17óráig jöhet látogatóba. Tény, hogy 16órakor van nővér átadó, de ez ma kb. 10 perc volt ami szerintem tűrhető. :)
Kecskecsöcsből evett és ügyes volt, sőt olyan hamar megette, hogy nem is aludt el egykönnyen... lehet, hogy már kevés Neki a 60ml. :)
Telefont nem lehet bevinni,így képet csak sunyiban csinálhatok... íme a Margitból pár kép:





1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gordon nagyon szép kisbaba! Óriási boldogság lehet, hogy nemsokára hazavihetitek az otthonába. Ez a 2-3 hét remélhetőleg gyorsan eltelik addig. Drukkolok, hogy minél hamarabb hazamehessetek!
Ági