2012. február 8., szerda

117.nap

A tegnap apa által szerzett sütőtöklének meglett az eredménye, éjjel és reggel 9-kor is volt spontán kaki, ami a Péterfyben nem volt elmondható.
Itt a bőröcskéjére is 4 féle krémet kentek, hogy kiderüljön melyik a számára legmegfelelőbb.
Tényleg egy szavam se lehet erre a helyre!
Már 70ml-ket eszik a kis fiam és a kérésemre még tápszert is váltottak, hátha az is segíti a könnyebb kakit, illetve csökkenti a hasfájást. Holnap infacol helyett kipróbáljuk az espumisant.


És a nap nagyon jó híre, hogy dokinéni bejött egy kicsit tájékoztatni.
Úgy kezdte, hogy még nagyon magas a sevenaletta gyógyszer szintje, ezért tuti nem megyünk haza a héten, legközelebb hétfőn fogja csak ellenőrizni, hogy áll a dolog.
Viszont azt is mondta, hogy pozitívan csalódott Gordonban, mert a vizsgálatok alapján úgy gondolja, hogy szellemileg minden rendben van nála, testileg is csak a lábában van egy kis feszesség! :))))))))


Ráadásul a gyermek pszihológus is behívott, hogy megmutassa milyen vizsgálatokat csináltak Gordonnál, így színes képeket, csörgőt ilyesmiket vetettek be, hogy megnézzék mennyire figyel. És a korrigált korának megfelelően csinált mindent, bár azt is hozzátette, hogy ha ideges vagy nincs kedve akkor nem figyel semmire. :) Bár ez normális is. A zajokra nagyon felfigyel, a hallása nagyon jó. A szemkontaktus még nehezen vehető fel, de még 2-3 hétig nem is kell ezt elvárni Tőle a pszihonéni szerint.


Szóval boldog vagyok, hogy lényegében minden rendben van, bár dokinéni aggódik, hogy nem lát a bal szemére, pszihonéni szerint ahogy nézeget és reagál az nem ezt bizonyítja.


Lényegében már csak arra kell várni,hogy a sevenaletta kiürüljön és úgy tudjanak EEG-t készíteni és kiderüljön nincsenek epilepsziára utaló görcsök.


Gordon súlya a tegnap mérlegelésnél 2980 gramm volt!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥















Nincsenek megjegyzések: