2012. február 9., csütörtök

118. nap János kórház

Reggel telefonhívásra ébredtem...
Gordon kezelő orvosa volt az és értesített róla, hogy hajnalban Gordon légzése leállt és csak ambu ballonnal tudták visszahozni, ez után rendeződött, de megfigyelésre átszállították a János kórház pathológiás csecsemő és koraszülött osztályára. 
Mint azt utólag megtudtuk a ventolinját akárcsak a Pérefyben az elején, itt is leállították.
Mivel minden laborja negatív volt és elmondtam az ottani dokinőnek, hogy ezt már egyszer végig csináltuk a Péterfybe, vissza is állították neki 4x2 puffnyit, bár 3x1 is elég volt neki odaát...
Most 0,2 liter/perc oxigént kap maszkon át. Ez egy nagyon minimális mennyiség, de valószínűleg erre még 1-2 napig szüksége lehet. Nem győzöm ismételni, hogy a Péterfyben ugyanez volt és ott is 2-3 napig kellett neki az oxigén ezek után.
Viszont szerencse a szerencsétlenségben, hogy szombaton befekhetek a kórházba egy szobába, ahol velem lehet 24órát a kisfiam és csak Ő meg én leszünk ott. Én látom el teljes egészében, de egy biztonságot nyújtó háttérrel mögöttünk. Hihetetlen, hogy végre megtudom, hogy telik egy éjszakája a kisfiamnak! Remélem az oxigén sem fog neki kelleni addigra és nyugodtabban tudom Őt ellátni és persze szeretgetni! :)
Amúgy az új helyről is teljesen pozitív benyomásom van, kedvesek a nővérek és segítőkészek, figyelmesek.













Nincsenek megjegyzések: