2012. május 31., csütörtök

Álom kór

Gordon napjai nagyon rapszódikusan alakulnak mostanság, bár mióta apuci haza jött sokkal jobb kedvű. Vagy csak én lettem kevésbé leterheltebb és így mindenki jobban érzi magát? :)
Ahogy kb. 2 hete leírtam Gordon napját, azt ma már nem tudnám megtenni. Semmi rendszer nincs benne, de azért igyekszem. Az étkezései elkeserítőek. Nem is tudom mikor evett meg utoljára egyben 120ml tápit, vagy mikor evett meg ordítozás nélkül főzit... 
A régi kedvenc a Sinlacos tápi vacsira illetve, az új kedvenc alma+keksz+tápi nagylukú cumiból uzsira ami gond nélkül elfogy. Az előbbiből 200ml az utóbbiból 150ml. 
Az éjszakai kelések is elég gyakoriak voltak most éjjel, illetve kezd kiszámíthatatlan lenni mikor kel... 
A kengyel miatt próbálom átszoktatni a háton alvásra, ennek tudom be a gyakoribb felkeléseket, de sajnos ha hason van is van, hogy sírva ébred.
Bár most, hogy írom ezeket a sorokat, ugrik be, hogy lehet a foga miatt az egész??
Most se tudott elaludni és mivel nagyon nyáladzott és két kézzel mászott a szájába bekentem dentinox géllel és elhallgatott, majd elaludt.
Basszus tényleg lehet, hogy simán csak erről van szó? Ráadásul ma is elég híg volt a széklete, ami szintén lehet a fogzás jele. Hmmm :))


Mire nem jó, ha az ember blogot ír... megvilágosodík! 


Na és még arra, hogy kedves ismerősök olvasván a blogot szuper lehetőséget ajánlanak fel. :)


Ez pedig egy fa járóka!! :)) Gurulós, összecsukható, 3 fokozatban állítható magassággal. Szóval pont olyan amilyet szeretnénk, egy bibi van a dologban, hogy nem 120x120-as , hanem 100x100-as. De mivel baráti áron kapjuk meg ez nem is akkora baj. :) Sőt, kapunk egy hozzá csináltatott plusz szivacsot is az aljára, mert eredetileg 4cm vastag ami benne van és állítólag nagyot koppan a gyermek feje ezen. :)


Ez lesz Gordon járókája :)





Még keresztelőre kaptuk Mamitól -többek között- az alábbi képen látható cukiságot:
Jobb híján a kádba próbáltuk ki!


Ezt az UV védős halász sapit és bébi napszemcsit a keresztelőre kapott pénzből vettük:






Apa végre itthon vagy! :)









Na és amiért a blogbejegyzés címe az ami...
Napközben kb 1 órát van fent Gordon, mint még amikor pici baba volt. :) Így napközben elég gyakran alszik. Bár a hosszát illetően nem mondanám, hogy sokat, de ez is változó... Mint minden mostanság :)


tegnap esti súly: 5240 gramm

1 megjegyzés:

Koháriné Zsanett írta...

szerintem is a fog a ludas :( Nálunk ugyanez volt és van most is....így közel a 23 hónaphoz :) kitartást!!