2012. május 13., vasárnap

Keresztelő és névnap :)

Csütörtök reggel sikerült kisütnöm mindent, eljutnom fodrászhoz és időben odaérnünk a templomba. 
A szertartás gyors volt és szép. :)
Majd mindenki eljött hozzánk, és itt is nagyon jó volt a hangulat, mindenkinek ízlett minden , sőt még keveslették is főleg a hagymakarikákat. :)
A torta is nagggyon finom volt és szép, csak a keresztet felejtették le róla a cukiban, de ettől eltekintve szerintem minden tökéletes volt!!! :)))


Jöjjenek a képek ömlesztve:





















































































































































Gordon teljesen jól viselte a pörgést, csak avval nem tudott mit kezdeni, hogy a 7órási kaja előtt mért nincs fürdés, így nem nagyon aludt, de nem is nyűglődött igazán. :)
A PIC-ről megismert Anna a kislányával Zitával is eljött, aminek külön örültem! :)


MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK, HOGY ELJÖTT ERRE A SZÁMUNKRA JELES ESEMÉNYRE! :)


Amúgy Gordon napjai szépen rendeződtek, van napi rutinunk, persze ha épp nem borítja fel valami...


Kb. reggel fél 9-kor kel fel Gordon, ekkor még kb. fél órát elnézelődik a kiságyban, én addig megcsinálom a reggelijét ami 110ml tápszer. Tisztába teszem, eszik, majd általában 2órát nézelődik, hol a pihiszékében, a játszószőnyegén, a kiságyban. Aztán ismét alszik, persze van, hogy hamarabb alszik el. Általában -akármikor is kel fel,- "ragaszkodik" ahhoz , hogy 13órakor ebédeljen. Ekkor kapja meg a főzijét, ami 170g szokott lenni és szépen bekanalazzuk. :)
Ebéd után van, hogy hamar elalszik, van hogy később és kb. 1órát alszik, persze előfordul, hogy csak 15percet.
16órakor van az uzsi amikor is gyümit kap, viszont nem tudom rávenni, hogy kanállal egyen ilyenkor, ezért 30ml tápiba elkeverek egy üveg bébigyümit és egy nagy luku cumin kapja meg és kb pont 30ml marad az alján a cumisüvegnek, így ilyenkor 160g-ot fogyaszt. :)
Este 7-kor van a fürdetés: vetkőzés, majd mérlegelés /tegnap 4770g/, bele a babakádba, majd ki a pelenkázóra megtörölközni, és mosdókrémmel jó alaposan bekenem a testét és eközben van masszírozás, amit nagyon szeret és végig mosolyog. Amikor elérkezik a pillanat, hogy felvegyük a body-t, a mécses eltörik és míg meg nem kapja a vacsit, nem is nyugszik meg. Ilyenkor Sinlac tejpépet kap amiből cirka 180 grammot fogyaszt, szintén nagy lukú cumiból. Ha megvacsorázott, leteszem a kiságyba és az esetek 90%-ban magától el is alszik és ez tart reggel 4-ig, akkor megeszik kb.90ml tápit és alszik tovább reggel 9-ig. 
Dévény után viszont annyira fáradt szokott lenni,hogy az egy órási ebéd kimarad, olyankor 4-kor ebédel és aznap nincs gyümi. Viszont ilyenkor , hogy meglegyen a napi ötszöri étkezés teljesen magától felkel éjfél körül enni 110ml tápit.








Nincsenek megjegyzések: