2012. április 6., péntek

kaki nap :)

Nos, remélem, hogy nem csak ezt a napot nevezhetem kaki napnak, de ma 2x kakilt Gordon magától. :)


Úgy alakult az éjszakánk, hogy 23:30-kor evett, mert a fürdés után nem evett sokat. Viszont az evés után aludt 06:30-ig! :)
Egy óra ébrenlét után, vissza aludt és aludt 11:30-ig. Ekkor jött az ebéd, ami ma krumpli volt padlizsánnal, amit tápivel pürésítettem le. Igaz, hogy ebből nem fogyott annyi, mint a spenótosból, de azért kb. 80g-ot megevett. Hihetetlen, hogy mennyire ügyesen eszik. :)
A kövi hami 14órakor volt, ekkor tápi, majd 17órakor univer trópusi gyümölcs ,egy üvegben 163 gramm van és több, mint a fele elfogyott. :) És tudom, hogy nem helyettesíthetném az uzsit gyümivel, de máskor mikor adjam? Szerintem, így jó lesz ez. :P 


Észrevettem, hogy Gordon este fél7-7 körül elkezd nyűglődni, mintha tudná hány óra és jelzi, hogy pancsi idő van. Jó pár napja beálltunk rá, hogy 7-kor pancsi, utána hami és fél8-kor hami után leteszem az ágyába és alszik. Mindenféle dajkálás, altatás nélkül. Így igényli. Annyira ügyes!!! :)) És persze, ha felkel enni kérni valamikor hajnalban, akkor is evés után rögtön hisztizik, hogy tegyem vissza aludni, még a büfit se várjuk meg, de szerencsére hason szeret aludni, így simán kijön a büfi. :)


Ma átjött üki és végre akkor, mikor ébren volt Gordon, így tudott sokat babázni és nagypapa is haza látogatott külföldről és most először találkoztak. A barátnője Susie küldött ágyra való valamiket, amit Gordon nagy kedvvel nézegetett! :)))






















Nincsenek megjegyzések: