2012. április 14., szombat

Gordon fél éves!

Boldog fél évet és még 100 évet kívánok Drága kisfiam!!!! Nagyon Szeretlek!!!






Hihetetlen, de fél év eltelt azóta a nap óta, hogy Gordon megszületett. Csodálatos nap volt, mindennek ellenére, hisz a végeredmény számít és az TÖKÉLETES! :)))


Na, de írok Gordon első éjszakájáról itthon, a műtét után. 
Nos, Gordon  óránként kelt, mintha nappal lenne és enni kért, no meg volt, hogy csak felsikított és aludt tovább. Így reggel fél9-kor kapott egy fájdalomcsillapító kúpot, de egészen ebédidőig nem volt jobban. Majd ebédre megevett 115g krumpli+cukkini pürét és utána már jobban volt, uzsira is szépen evett gyümit 90grammot. ényegében délutánra már helyre jött és végre aludt egy nagyot. 


Nagyon szeret hason aludni, de ezt tegnap estig nem mertük kivitelezni, végül nyert és este 9-től ma reggel fél9-ig aludt a drágám. Na, de fél9-kor is már úgy kelt, hogy ott mászkáltam, meg pakolásztam, hogy kelljen fel. :)
Na felkelt evett, fent volt egy órát és aludt. Ez csinálta ma egész nap. Evett majd fél-1 óra nézelődés után aludt tovább. Remélem csak ez a fránya idő teszi és nem más oka van. Az étvágya jó és ha ébren van szépen mosolyog, szóval nem hiszem, h bármi baja lenne. )


Ja ami ma kissé ijesztő volt, hogy a hosszú átaludt éjszaka után úgy teli lett a pelus, hogy a hasán lévő kötés is tiszta pisi lett, így le is vált. :S
Hát a sebe az valami gyönyörű, mintha nem is most vágták volna. Nincsenek öltések, csak két kis csík. Még csak nem is vörös!


Fél év, két kép....







1 megjegyzés:

Eszti írta...

Mi is Nagyon-nagyon Boldogságos Fél Éves Szülinapot Kívánunk Gordonnak!
Jó lett az új dizájn!:D
Csak hiányoznak a képek!:P
Puszilunk Titeket!