2011. július 17., vasárnap

14.hét

Olyannyira jól vagyunk, hogy időnként el is felejtem, hogy valaki lakik odabent. :) 
Már a reggeli ébredés utáni farkas éhség is elmúlt... olyannyira, hogy ebédig simán kihúzom kaja nélkül. :o

Ez a hét eseménytelenül telt, attól eltekintve, hogy minden nap úsztunk a medencébe kis G-vel. Biztos élvezte, hogy duplán lubickolhat. 
A héten csak kb. 2x éreztem ficánkolni, biztos máshova került odabent valami és ezért. 

Hányinger már nem is volt, csak talán 1x amikor nagyon éhes voltam. Fejfájás van egy kicsi, de szerintem a meleg miatt és a sok hullámzás miatt a matracon a víz felszínén. :)
Apuci a héten Tokajban feszít, így nem volt jobb dolgom a matracon és az ágyban fetrengeni. :)
Holnap megyünk védőnőhöz, visszük a leleteket, mert mondta, hogy beírja a kis könyvbe az eredményeket, így a dokinak megkönnyíti a dolgát.

Szerdán pedig dokibá látogatás!! Alig kaptam hozzá időpontot! No nem azért, mert annyira sokan járnak hozzá, hanem mert egész júliusban 1x rendel az sztkban!!! :o És ráadásul nem is a X.kerületi rendelőbe, hanem a XVII.-be megyünk, mert ott rendel épp. Remélem ott jobb UH gép van!!! :)
És egyáltalán remélem, hogy csinál UH-ot és végre megleshetjük mit dugdos a lába között kis G!? :)

ma kb 81mm-es a pocaklakóm:



Kis G egyes szervei mostantól önállóan látják el feladatukat. Az emésztőrendszere szorgalmasan gyakorolja a bélmozgásokat, a kiválasztórendszer indítja a vesék működését, így mostantól képes vizeletkiválasztásra és ürítésre is. Továbbra is nagy kortyokban nyeli tüdejébe - levegő helyett a magzatvizet. 
Láb és kézujjait már apró, puha körmök fedik, haja is nő és már képes szopni az ujját. :)))








Nincsenek megjegyzések: