2012. november 22., csütörtök

világnap és azóta..

A Koraszülöttek Világnapja nagyon jó volt! Már csak azért is, mert PIC-es anyukák és babáik is ott voltak, akikkel együtt "raboskodtunk". :))
Külön örültem Csabikának, annyira űber cuki, hogy csak na. :)
Volt nagyon finom forró tea, pogi és sírás. :)
Jövőre remélem a két lógós is eljön (Zsuzsiék, Lauráék). :P

Gordon darabos étkezése kissé el volt kiabálva, mert azóta se nagyon akaródzik darabosat enni, illetve nem jó ízűen és csak pár falatot, amennyi éppen szükséges. Így inkább pürésítek, hogy egyen, mert nőnie és erősödnie kell!! De a buláta, köles golyó, csoki továbbra is megy szépen. :)

A játékai közül van egy-kettő aminek ha mondom a nevét, oda kúszik, így megmutatva, hogy miről is van szó. :) Nagyon ügyes!

Ha mondom neki, hogy gyere-gyere és közben a kezemmel is hívom akkor hozzám kúszik, de tényleg csak akkor ha mutatom is, de gondolom ez összefüggésben van avval, hogy a babák a jelek segítségével hamarabb tudnak kommunikálni. :) Több jelet is próbálok neki időnként mutatni, de még mindig nem látom rajta az érdeklődést, igazából csak mikor mutatom a lámpa jelét azt figyelgeti, meg a nyuszi ül a fűben közben a nyuszi fülemet amit a kezeimmel imitálok. :D

A nagy kádban való fürdés borzasztó kedvenc lett, sikongat ha meghallja, hogy megnyitom a  csapot és ha látja is, akkor felmászik a fejem búbjára visítozás közben, örömében. :))) Irtó cuki!! :))

Holnap mentünk volna látásvizsgálatra, de tegnap este felhívott a doktornő, hogy rakjuk át december 3-ra, így még izgulhatunk, hogy szemüveges lesz a babánk vagy sem, de ámítom magam, számítok rá, csak ne legyen túl nagy a dioptriája... egy maximum 3-asban kiegyeznék. :p

Súlya tegnap 7370 gramm volt.















Nincsenek megjegyzések: