2012. november 1., csütörtök

pápá. tapsi, puszi

Betegség ügyben nem sokkal vagyunk előrébb, még mindig taknyolunk, de szerencsére ennek ellenére nem kell sokat szívni a nózit. Már 1-6 év közötti nasivin orrsprét használunk ami sokkal praktikusabb és hatékonyabb is. :)

Az étvágya megint olyan, mint régen vagyis csapni való. Nem is merem leírni, h a mérleg ma mennyit mutatott. Maradjunk annyiban, hogy a 7-et igencsak alulról súrolta...
De, "növünk" jelszóval nyugodtan kezelem a helyzetet. ;P

A napokban Gordon végre elkezdett pápá-ni, de úgy Istenigazából. :) Olyannyira, hogy két napig nem is tapsizott csak pápázott még a tapsi "vezényszóra" is. Aztán szépen lassan tapsikolni IS kezdett, így most ott tartunk, hogy reggel ha meglát tapsol, majd pelus csere és öltözés után tapsi-tapsizik és rengeteget cuppantgat :))) 
Dumálás terén is egyre többet halandzsázik, bár sokszor van  nem, apa, anya, (annak ellenére, h mindig aput és anyut mondunk) és egycsomó hosszú és értelmet szó és mondat. :) Az értelmes szavakat sem vagyok benne biztos, h tudatosan használja, minden esetre imádni valóan löki a rizsát. :D

Hihetetlen, hogy van egy gyerekem és mindent sokkal szívesebben teszek és fontosabb pillanatnak élek meg, ilyen például a halloween. :) Sose faragtam tököt, de most megtettem és imádom! :) már 2. este világít a kis vámpír. Háromféle girland is csüng a nappaliban, tökös, szellemes, pókos. :))




Nincsenek megjegyzések: