2012. november 9., péntek

Koraszülöttek világnapja meghívó

Aki tud és szeretne jöjjön el, mi ott leszünk!

Végre visszatért a napokban Gordon étvágya. Így valószínűleg a megfázás miatt volt étvágytalan és nem a nődögélés miatt, bár tuti h nőtt azért. :) Még naponta kb. kétszer le kell szívni a nózit, de remélem holnap elrakhatom a porszívót. Ezt neki is elmondom mindig. :)

A súlya most már 7080 körül stagnál pár napja.

Igazából sok mindent nem tudok írni, mert nem történt semmi extra.
Ha csak az nem számít extrának, hogy most már nem csak kénye kedve szerint tapsizik,cuppant és int, hanem felismeri a vezény szavakat és arra teszi amit épp kérek. :) 

Újabban imádja ha a nagy kék gimnasztikus labdán fekhet miközben és pattogtatom. Bár ennek úgy lenne értelem, ha közbe legalább kinyomná magát, de Ő inkább cumizik és szórakozik közben. Még a zongora elől is ki akart mászni a székből, mert kiszúrta a kék csodát. :)

Apa ma volt dokkernál tápit íratni és valami influenza elleni oltást is írt, de az most nem volt a gyogyiban, talán holnapra lesz és akkor be kell adni Gordonnak. Bár míg nem múlik el teljesen a takonykór addig uccse adja be a dokisuna.








1 megjegyzés:

Névtelen írta...

hol vettétek ezt a habtapit? nekünk is kéne még, de ilyen, mert amik vannak, kiszedhetősek, azokat diribdarabra szedi szét a kisfiam...:)