2012. június 13., szerda

Babauszi level 2.

Tegnap voltunk szemészeten és sebészeten is kontrollon.


Szemészet:
 Minden rendben van. Következő vizsgálat szeptember 18, vagyis 3hónap múlva. De mivel tisztában voltam azzal, hogy a jelenlegi vizsgálatok nem látás vizsgálatok, így rákérdeztem, hogy arra mikor lehet majd számítani. Elvileg a következő szemvizsgálat után lesz a látásvizsgálat. Rákérdeztem, hogy mégis, hogy lehet egy pici babának a látását mérni és elmondta a doktornő, hogy vannak olyan szemcseppek amik teljesen megszüntetik a szem alkalmazkodó képességét és aztán rámérnek géppel, ami elárulja azt, hogy milyen dioptriájú szemüvegre lesz szüksége Gordonnak. Mert, hogy szemüvegre lesz szüksége ez szinte biztos, sőt én is úgy veszem észre, hogy a mosolyomat csak elég közelről reagálja le. Nem is akarom ámítani magam, hogy nem lesz szemüvege, inkább csak azon izgulok, hogy ne legyen túl magas a dioptria... :S
Ahogy a doktornő is elmondta, mikor megműtötték a szemét akkor az volt a tét, hogy lát vagy vak lesz... most pedig már biztos, hogy lát, a kérdés az, hogy mennyire és mennyire tudunk segíteni neki a maximumot kihozni belőle.


Sebészet: 
 Bal here még picit duzzadt, de amilyen óriási sérve volt, nem csoda hogy ilyen lassan húzódik vissza, de már sokkal kisebb, mint volt. Semmi teendő nincs vele, csak várni, míg elnyeri teljes pompáját. :) Egyébként tapintásra mindkét here rendben. :) Kontroll fél év múlva.


Babauszi level 2:
 Ma másodjára is megmártóztunk a habokban. A vízbe érkezéskor már nem volt nyüsszögés, mint első alkalommal, csak cukin nézelődött, mintha ezt csinálnánk minden nap. :) Ma apa is aktívan részt vett az úsztatásban és neki sikerült is háton lebegtetnie Gordont, aki időnként ügyesen elkezdte használni a lábait is eközben. :) Na persze apa olyannyira aktív, hogy többször beleejtette - elmondása szerint véletlenül - a vízbe Gordont és Ő mindannyiszor sírva fakadt. Anya megnyugtat, apa beleejt, G sír... és ezt többször egymás után. Így kissé sírós hangulatban lett vége az uszinak, mert a sok vízbe mártózástól és sírástól hamarabb elfáradt. Én meg bosszankodtam, hogy apa mért csinál ilyeneket. :P Szóval a mai kevésbé volt csodás, mint múltkor.




délutáni alvás
 Tegnap esti, fürcsi előtti torna képek:




















































Amint az a képeken látszik, egyedül vagyunk a "csoportba". :) Nos mindenki átkérte magát másik időpontra, de remélem nem miattunk. :))

Nincsenek megjegyzések: