2011. augusztus 14., vasárnap

18.hét

A mai napon vagyunk 18 hetesek.
Az elmúlt hét igazán zökkenőmentes volt, egy-két puffadástól eltekintve. 
Kezdek kívánós lenni, ami sós ropogtatni valók formájában jelentkezik. Lényegében mindegy, hogy mi az, de sós legyen(pop-corn, chips, sajtos pogi, rákszirom) az édesség meg továbbra sem pálya. 
Említésre méltó tünet még a feledékenység... vannak dolgok amikre nem emlékszem, hogy én tettem volna meg, illetve, apró dolgokról, feladatokról pillanatok alatt elfeledkezem. :S
Apa ezen a héten jegyezte meg először, hogy már mekkorát nőtt a pocim és ez nagyon jó érzés volt és már puszit is adott rá, sőt már napjában többször simizi meg, nem csak az esti krémezéskor. :)


Drága Kisfiam!


Még nem is meséltem neked, hogy mikor még csak gondolat voltál, mi nagy fába vágtuk a fejszénket. Mivel a ház ahol laktunk - apa és én - egy szobás volt és már nagyon tervbe voltál véve, úgy döntöttünk, hogy csinálunk még egy szobát. Na és persze, ha majd elkezdesz mászni, akkor ne a hideg padlón kelljen, így a padlófűtést is bevettük a terveink közé. Nos a vége az lett. hogy 2010-ben miután hazajöttünk Egyiptomból júniusban, apa neki esett és szétverte a ház egyik részét, első lépés gyanánt. Majd végül odáig fajult a dolog, hogy kb 3 fal maradt meg, mert még a tetőt is lebontottuk és azon kívül mindent. Most 2011 augusztusa van, több, mint 1 év eltelt a ház bontása óta és végre van szobád amire már csak festés és burkolás vár! Apuci nagyon sokat dolgozik azon, hogy mire megérkezel hozzánk kész legyen minden és mindezt a saját kezével viszi véghez! Most épp a vízszerelést csinálja. :) Igaz, hogy még soha életében nem csinált ilyet, de most a Te/Mi kedvünkért és azért, mert nagyon ügyes, még ezt is megcsinálja! Úgy érzem, hogy már nem kell sok és végre beköltözhetünk. :)
Addig viszont Gyuribá (apa öccse) lakásában húzzuk meg magunkat a négy kutyusunkkal együtt, akiket majd Te is megismerhetsz: Luca, Ében,Vivi és Bólé személyében. Remélem jó játszótársra lelsz majd bennük! :))
Szóval tudd, hogy már nagyon rég várunk Rád és azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen számodra és a testvéreid számára, akik még szintén csak tervben vannak. :)


Csókol: Anyuci


A héten voltunk az AFP eredményért, amire egy órát vártunk és a végén kiderült, hogy nincs is kész. Szóval jövőhéten újra megyünk, de akkor már - a felvilágosítás alapján - csak be kell kopognom és oda is adják, nem kell rá várni. :)
Még a fogászatot kéne beiktatnom, mert azt még mindig nem intéztem el... 




Gordon gyarapodása félelmetes tempóban történik, miközben csontozata egyre keményebbé válik, keze és lába ujjain megjelennek a párnácskák. Ezeken pedig már egyedi ujjlenyomatok láthatók.
Don most kb. 14cm és 200gramm, de valahol azt írják 20-21 cm... szóval erre most nem vennék mérget.
Most már tud rúgni, nyelni és aludni. Fejlődik a hasa, a belei és a vastagbele. Ezen a héten kezd el kifejlődni a prosztatája is.
Bőre még mindig nagyon rózsaszín és áttetsző, és még a fülei sincsenek tökéletesen a helyükön.









Nincsenek megjegyzések: