2013. július 12., péntek

Állatkert vol.2

Hétfőn megejtettük Gordon élete 2. állatkerti látogatását.
Bő 3 órát töltöttünk ott, mert én nem bírtam tovább...
Gordontól nagyobb lelkesedésre számítottunk az állatokat illetően, de ha nem is lelkesedés, de időnként meglepettség látszott rajta. :)
A kedvence az elefánt...HÁZ volt. Már kivülről kiszúrta magának a szép, kupolás épületet, majd kirobbantani is alig lehetett belőle. :)
Meleg is volt, pláne, hogy tavaly szeptemberben voltunk és így a tömeg is kisebb volt. Asszem jövőre már nagyobb sikere lesz és lehet, hogy Lázár is már totyogni fog addigra. :p


Kedden Gordon kapott egy siesta cipőt, márkaboltból, ahol nagyon segítőkész volt a hölgy mire megtaláltuk a kis keskeny lábára legideálisabb cipit, ami 19-es.
A cipő

Szerdán itt volt a gyógytornász, aki nagyon aranyos és szimpatikus , bár Gordonnak erről nyilván tök más a véleménye. :) Hetente fog jönni. Azt mondta, hogy sok meló lesz vele, de semmi rosszat nem tud mondani, teljesen jók a "kilátásai". :))

Csütörtökön pedig ismét egy PIC-es szomszéd jött hozzánk látogatóba Zita személyében, aki a keresztelőn is itt volt. :)


Ma pedig a tervek szerint wc szűkítőt megyünk venni, mert már 2x sikerült a wc-be kakilni a szemfülességünknek köszönhetően, de nm volt túl kényelmes. :)

Nincsenek megjegyzések: