2012. december 29., szombat

Év vége...

Túl vagyunk a karácsonyon.
Szép volt, jó volt, kevés volt. Igazán boldognak éreztem magam azalatt a pár nap alatt, most pedig várom a következő kihívást amit le kell győznünk. Már nem félek, inkább azt érzem: Csak lennénk már túl rajta...

Mivel földgömbös fenyőnk volt, így még 26-án lekerültek róla a házi finomságokból álló díszek és végleges helyére került a kertben, hogy Gordonnal együtt növekedjen és jelképezze az új életet a családban.

Gordon szája lényegében be sem áll, folyamatosan mondja a magáét, néha érthető szavakat is mondd, de nem konkrét dolgokra. A legfőbb mondanivaló a tetetetetetetetetetettetetetette különböző stílusban, sikongatásokkal, morgásokkal megspékelve. :)

Újabban ha a kelleténél több kaját traktálok belé, akkor kidobja a taccsot, így most 2 részletben eszünk, egy órás szünettel. Bár hozzáteszem nem akarok több ennivalót adni Neki, mint eddig, de ez valahogy most mégis így alakult...
Viszont ha ügyesen sakkozunk a napi kajával akkor eszik vacsorát fürdés után és így átalussza az egész éjszakát és még inni sem kel fel. :) Persze ennek köszönhetően a súlya sem nő... illetve nem értük még el a 8kg-ot, de már nem sok kell. ;)

Karácsonyi ebéd 24-én:
Mama


Betti nénje
Keresztapa
Déde  (Gordonnak ez a megnevezés szimpatikusabb, mint a dédi)
Keriapa és Julcsi 

Karácsony Szenteste és a fa felfedezése:















Karácsonyi ebéd 25-én:

Mamival és fehér mamával

Kerianyu és Mami
Játszunk...


Rómeó segít ajándékot bontani :)


Gordonos bögre













Mindenkinek köszönjük a sok szép pillanatot és a kedves ajándékokat!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!



Nincsenek megjegyzések: