2012. október 16., kedd

Gordon 1 éves lett!!! :))))))

1 éve mikor Gordon megszületett azt kívántam, bárcsak 3 hónappal lennénk előrébb, mert akkor még azt hittem ennyi idő után térünk haza, mint általában mások is. Persze 4,5 hónap lett belőle, viszont 7,5 hónapot itthon töltött velünk, ami elfelejtette velünk a sok megpróbáltatást. Bár valójában úgy érzem soha nem fogom elfelejteni... Épp ma írtam erről Annának... "Valójában a rossz dolgok egyenlőre úgy érzem, soha nem fognak elmúlni, legbelül nagyon mély nyomokat hagyott bennem az a sok kín amin átmentünk, csak nem veszek róluk tudomást, viszont vannak helyzetek amikor magam is meglepődök h valójában még mennyire bennem él a fájdalom..."

A szülinapja nagyon jól sikerült, templomba mentünk délelőtt, a vendégek nagy része is eljött oda, majd elkezdődött nálunk a buli. Szó szerint buli, mert volt kaja, pia, tánc dögivel. :))

Ééééééééééééééés a mai nap szenzációja, hogy Gordon 
elkezdett kúszni!!! És sikerült megörökítenem is. Bár még csak 3 húzásnyit bír megtenni, de bízom benne, illetve tudom, hogy napról napra többre lesz képes! :))) Lehet, hogy hülyén hangzik, de sírok a meghatottságtól, hogy végre ez is eljött, alig várom, hogy mindenhova jöjjön utánam!!! :)


És egy másik videó Tőlem Gordonnak sok-sok szeretettel!!!


A szülinapi buliról képek a következő posztban! :)

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

annyira cuki a kúszása. :))) szuper hírek Brigi! boldogságos éveket!

lamarti írta...

Gratulálok nektek!
Egy tényleg nehéz év után igazán csodás ajándékot kaptál:-)

Névtelen írta...

Brigi gratulálok az 1 év alatt elért sikerekhez neked, és persze a kis Főhős Gordonnak! Remélem a jövőben is sok csoda ér bennetek!