2012. augusztus 10., péntek

Csak, nem?

Nem is tudom mióta nincs ez a nagy meleg kb 4napja és azóta az én fiam eszik. A főzeléket szó nélkül eszi, tátogatja a száját és akár 2órával később képes még enni valamit ha megkínálom pl joghurttal vagy gyümivel. És azóta sokkal nehezebbnek is érzem, tegnap meg is mértem és 5880-at mutatott a mérleg, bár a mérés előtt nem sokkal evett kb 90g joghurtot, szóval ha levonjuk az akkor is 5800 körül van.
Sőt ma reggel apa elvitte Gordont orvoshoz és ott is lemérték, ott 5900-at mértek, viszont előtte reggelizett egy órával 80 körüli mennyiséget. Na, de akárhogy is van, remélem (és nem szeretném elkiabálni) elkezdtünk végre enni és ezáltal hízni is. Éjszaka is felkel enni és nem is kér vizet, mint eddig, hanem bepuszil 100 tápit. Továbbra sem eszik egyszerre 100-nál többet, de végre többször eszik és jóízűen.

Dokinál azért voltak ma a fiúk, mert kedden volt egy kis pirosság a szemhéján Gordonnak, de csak kamillát javasolt rá, mára viszont  a másik oldalra is kijött, így már krémet adott rá. Remélem ez elmulasztja, mert viszket is neki.

Pár reggel kipróbáltuk a kakaós tápit és eszegetett belőle, de nem volt akkora szám , mint gondoltam volna. Illetve egyszer kapott vaníliás krémtúrót és az viszont nagyon ízlett neki. A napi két danonino elfogy továbbra is.

A babakocsi nagyon jól szuperál, a bébikompon lévő repülős játékkal meg édesen eljátszik, nem mászkál vagy ilyesmi, csak ücsörög benne és matat. :)

Reggeli után be szoktam rakni a pihiszékbe és DVD-n elindítom neki a meséjét, amit nagyon szeret. Édes kis egyszerű képek jelennek meg és dalok. Illetve csak zene és a szöveg feliratban jelenik meg hozzá, így azt nekem kell énekelni. :) Ha nem is énekelem akkor is szívesen elnézegeti a képeket.

Szerdán voltunk usziba, de most félóránál többet nem bírtunk ki, mert  a 31 fokos víz (33körül szokott lenni), nagyon hidegnek bizonyult, Gordon nyűgös volt tőle és remegett. Apa jó 10percet állt vele a meleg víz alatt a zuhanyba, míg a tenyere visszanyerte az eredeti színét... :S
A mostani alkalommal már egy csomó újdonságot csináltunk és új dalokkal bővült a repertoár is, persze még egyiket sem ismerem. :)
Mami is eljött akkor velünk uszizni, de komolyan mondom nem hiszem el, h apa mért nem tud egy normális képet csinálni????!!!!!!!!!!!!!

























































Nincsenek megjegyzések: