2012. szeptember 28., péntek

Taknyos

Szombaton elbékávéztunk Gordonnal Csepelre egy sóbarlangba, ahol ingyenes kipróbálási lehetőség volt. Oda fele mentünk először busszal, majd metróval, villamossal és HÉV-el. Az első metró amin utazott az új fehér metró volt! :)



A héten sok különös nem történt, attól eltekintve, hogy kedd reggel egy taknyos, szörcsögős gyereket találtam az ágyban. Ez még mindig tart, de szerencsére nem lett rosszabb nem jár más tünettel, na jó egy kis étvágytalansággal, amit be tudok annak, h szerintem nem érzi az ízét a kajának (én sose érzem ha taknyos vagyok). Rengeteget iszik, pláne éjjel. Ennek a takonykórnak köszönhetően most minden reggel egy utálatos szeánsszal indítunk:
1. sterimar baby orrba fúj
2. porszívóval orr leszív
3. kalci-kid szájba ad (ez elvileg jó arra h kevésbé duzzadjon a nyálkahártya)
4. cebion multi szájba ad
5. c vitamin szájba ad

A három szájba adás mind egy-egy kínszenvedés, mert utálja az ízüket, így szájba adás alatt, lefogás, száj szét feszítés, majd összeszorítás -hogy ne köpje ki- kell elképzelni.

Mai gyógytorna ennek az állapotnak köszönhetően elmaradt.

Mozgásügyileg ott tartunk, hogy ha le van rakva folyamatosan forog, hátról hasra, hasról hátra és már mindkét irányba megy a dolog. :)

A hét küldetése az akvárium kitakarítása és halakkal feltöltése volt, merthogy minden reggel Gordonnal közösen etetjük meg  a halakat és nézegeti percekig. Nos abban az állapotában szegény halakból nem sokat látott, a víz már olyan piszkos volt, hogy inkább pocsolyának tűnt, a világítás tönkre ment és az 5 hal nem volt túl látványos.


Tegnap esti súly: 6570 gramm









Nincsenek megjegyzések: