2013. április 13., szombat

jókedvű

Gordon szörnyű éjjelei és nappalai 4 nap után megszűntek és visszakaptuk az örök vidám, jó kedvű kisfiúnkat.

Az étvágya is javult, de a súlya 8300 g körül mozog és nem moccan, viszont érzésre nekem egyre nehezebbnek tűnik. Nem mintha sokszor kellene ölben cipelnem, hiszem folyamatosan elkapja az ujjunkat és sétáltatja magát, így senki sem unatkozhat a közelében. Dédi bizonyos Gordon diétának nevezte a dolgot. :D

Jelentem a darabossal semmi gondunk nincs végre!
Megszűntek az öklendezések és bár nem eszik számottevő mennyiséget, de eszik és csakis velünk.
Együtt reggelizünk fél10 körül, mert Gordon 9-kor kel. Illetve valószínűleg ő már 8 körül fent van, de csak 9-kor szól. Szóval fél 10 körül leül apu, anyu és Gordon a nagy asztalhoz és szendvicsezünk, (de van hogy ezt megelőzi egy nagyágyban kakaózás). Gordon nagy kedvence a libazsíros kenyér paradicsommal. :)
11-fél12 körül megy aludni és 13-kor kel/tem ebédelni ami szintén közösen zajlik a nagy asztalnál. Azt eszi amit mi, bármi is legyen az és desszertnek megeszik általában egy fél kinder pinguit.
Majd délután 4-től 5-ig alszik és aztán a tévé előtt a baby tv-t nézve uzsizik, ami ma egy kis gyümi volt végre, egyébként vmi tejterméket kap, pl vaniliás krémtúrót.
Este fél8-kor pancsi , 8-kor kakaós tápi és alvás. Mivel a napközben bevitt mennyisége  nem sok, így apa éjfélkor besunnyog és még megeteti tápival. :)

Vizet újabban csak ásványvizes flakonból vagy a mi poharunkból iszik, vagyis abból amiből éppen minket lát inni. :) kismajom :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ugye majd a kistesorol is olvashatunk? :-)